Back to All Events

Smaak van Veneto by chef Marie

  • Kookstudio Il Piano Alto 78 Stift Bree, Vlaanderen, 3960 Belgium (map)

Smaak van Veneto by Chef Marie

Thema: Authentieke recepten uit Veneto met een toegankelijke twist
Duur: ± 4 uur

Niveau: Geschikt voor zowel beginners als hobbykoks

Hapje: cicchetti – Venetiaanse borrelhapjes zoals crostini met radicchio en gorgonzola).

Voorgerecht:
Minestrone Del Veneto

  • Volle dikke groentesoep met linzen, venkelworstjes

    Italiaans stokbrood

Hoofdgerecht:
Pollo alla Cacciatora Veneto-stijl

  • Malse kippendijen gestoofd met witte wijn, olijven, rozemarijn en een vleugje ansjovis voor diepe smaak, geserveerd met zachte polenta.

  • Technieken: aanbraden, stoven, saus opbouwen met wijn en aromaten.

Nagerecht:
Baicoli Veneziani met Zabaglione

  • Venetiaanse koekjes geserveerd met warme, luchtige zabaglione van Marsala.

  • Technieken: koekjesdeeg maken, zabaglione luchtig kloppen.

Earlier Event: February 25
la tavola di Piemonte by Chef Marie volzet
Later Event: April 22
De Smaak van Toscane by Chef Marie