oktober surprise me.jpg

Surprise me Oktober…

Boschampignons, pompoen, kalfsvlees, chocolade….

Inschrijven kan nog

lasagne-ai-peperoni-3.jpg

An Italian/Indian Summer

Crostini met calamaretti en abricozen

Minestronesoepje, vongole

Melkbroodjes

Lasagna, gegrilde aubergines, parmaham, pecorino

Chocoladetaartje zonder bloem, vanille ijs, zoute karamel

Inschrijven kan nog

45923-Hello-November-Surprise-Me.jpg

Surprise me November…

Inschrijven kan tot 15/10/2019

salsiccia.jpg

Home made salsiccia

Gerechten uit het Noorden van Italië, met zelfgemaakte salsiccia die je uiteraard ook meeneemt! (vacuüm verpakt)

Nog geen datum bekend

Pizza-Napoletana.jpg

Pizza Event Napoli

Voor de pizza liefhebbers…

Heerlijke pizzahapjes gemaakt in oven

Carpaccio van het rund

Pizza Bolognaise, Pizza bianca met gehakt en diverse lekkere ingrediënten, Pizza Il Piano alto, pizza met vis.

Dessert chocolade delicatesse

Dranken inbegrepen

Inschrijven kan tot 31/10/2019

ed49233a150f9a8baec5809135295e4a.jpg

Holy Winter…Food Experience OFYR

Buiten koken in de winter….

Heerlijk geurende gerechten gegrild, gebakken op de OFYR

Crostini, carpaccio van gemarineerde zwaardvis, radicchio

Gegrilde octopus tentakels, crème van pastinaak

Romig mossel- vongole soepje, zeekraal

Naanbrood, gerookte knoflookboter

Tomahawk, Terrine van wintergroenten

Warm krokant ijs, speculoos, soepje van witte chocolade, appelschijfjes gekarmeliseerd

mag het feestelijk zijn.jpg

Mag het feestelijk zijn?

Parfait van pompoen, parmigiano, karamelkoekje van sesamzaad

Blini, carpaccio in citrus en sambucca gemarineerde zalm, preicreme, sheuten, rode lompvis kaviaar

Bouillon van rund, bladerdeeg

Sgroppino, roze gin, limoen

Ravioli gevuld met raapjes, Michelle saus, chioggia bietje

Chocoladetaartje met zoute karamel,

Inschrijven kan tot 10/11/2019

culinair feestelijk koken 2019.jpg

Culinair

feestelijk koken 2019

Menu Feestelijk koken 2019

Winter Gin cocktail met braambes en tijm

Risottino met gorgonzola, truffel, porcini

Millefeuille van Sint Jacobsnoten, groene kruiden, tomaatjes, gamba’s


Oranje bloemkoolveluté, kruidenkaas, duxelles van gerookte eendenborst

Sgroppino van sinaasappelsorbet en Grand Manier

Kalfsoester, aardappelpommade met Fontina, buffelmozzarella, truffeltappenade,

panna cotta van erwtjes

Proseccocreme, kaviaar, sesam-karamelkoekje