Puglia op je bord by Chef Marie (woensdag 6 mei)

1000020363.jpg
1000020363.jpg

Puglia op je bord by Chef Marie (woensdag 6 mei)

€100.00

🕒 Duur

+-/ 4 uur (inclusief eten)

Programma

  1. Welkom & Introductie (15 min)

    • Ontvangst met aperitivo: fris glas rosato of citroenwater met munt.

    • Chef Marie vertelt over de keuken van Puglia: eenvoud, groenten in de hoofdrol, veel zeevruchten, tarwe- en peulvruchten.

  2. Kookgedeelte (2 uur)
    De deelnemers werken in groepjes en leren samen vier authentieke gerechten bereiden:

    Antipasto

    • Fave e cicoria – romige tuinbonenpuree met wilde cichorei en olijfolie

    • Burrata con pomodorini al forno – romige burrata met langzaam geroosterde tomaatjes

    Primo

    • Orecchiette alle cime di rapa – “oortjespasta” met raapstelen, knoflook, ansjovis en chili

    Secondo

    • Polpo alla pignata – octopus langzaam gegaard in tomaat, wijn en kruiden, groenten en aardappeltjes (alternatief: vegetarische aubergine-variant)

    Dolce

    • Pasticciotto leccese – zanddeeggebakjes gevuld met romige custard, warm geserveerd

  3. Gezamenlijk diner (45 min)
    We proeven alles samen aan een lange tafel, met brood uit Altamura en olijfolie van eerste persing. Chef Marie vertelt over de beste wijnen uit de regio, zoals Primitivo di Manduria en Negroamaro.

  4. Afsluiting & Receptenmap
    Iedereen krijgt via mail alle recepten en suggesties op Ingrediënten te vinden

Hoe werkt het?

  1. klik op je artikel en geef aantallen door

  2. voeg toe aan de OBER

  3. dit komt in je Shopping CART (kijk even je bestelling na)

  4. klik op AFREKENEN

  5. Geef je gegevens door

  6. Doe je betaling

  7. Je ontvangt een order mail

  8. je ontvangt een bevestigingsmail

  9. Bedankt alvast

Quantity:
Limited Availability
Voeg jezelf toe aan de kookstudio