De Smaak van Toscana By Chef Marie (woe 22 april 2026)

1000020363.jpg
1000020363.jpg

De Smaak van Toscana By Chef Marie (woe 22 april 2026)

€100.00

Programma

  1. Welkom & Introductie (20 min)

    • Ontvangst met een glas prosecco of huisgemaakte limonata.

    • Chef Marie vertelt over Toscaanse eetcultuur, seizoensproducten en kookfilosofie: eenvoudig, puur en vers.

    • Chef Marie geeft een korte olijfolieproeverij waarbij deelnemers leren het verschil te proeven tussen jonge en gerijpte extra vergine olijfolie. (aankoop van olijfolie mogelijk)

  2. Kookgedeelte (2 uur)
    De deelnemers koken in kleine groepjes, onder begeleiding van Chef Marie, aan een authentiek 4-gangen menu:

    Antipasto

    • Crostini Toscani – knapperige broodjes met kippenleverpaté en verse kruiden

    • Panzanella – zomerse broodsalade met tomaat, komkommer, basilicum en olijfolie

    Primo

    • Pici all’aglione – dikke handgerolde pasta met knoflook-tomatensaus uit de Val di Chiana

    Secondo

    • Peposo alla Fornacina – langzaam gestoofd rundvlees met zwarte peper en rode wijn

    Dolce

    • Cantuccini con Vin Santo – amandelkoekjes om in zoete dessertwijn te dippen

  3. Gezamenlijk diner (45 min)
    Aan onze familietafel worddn de zelfgemaakte gerechten geserveerd in prachtige borden (een mooi bord, presentatie doet nog beter eten

  4. Afsluiting & Recepten
    Elke deelnemer krijgt via mail al de recepten, inclusief persoonlijke tips van Chef Marie



Hoe werkt het?

  1. klik op je artikel en geef aantallen door

  2. voeg toe aan de OBER

  3. dit komt in je Shopping CART (kijk even je bestelling na)

  4. klik op AFREKENEN

  5. Geef je gegevens door

  6. Doe je betaling

  7. Je ontvangt een order mail

  8. je ontvangt een bevestigingsmail

  9. Bedankt alvast

Quantity:
Limited Availability
Voeg jezelf toe aan de kookstudio