De Smaak van Veneto By chef Marie (woe 25 maart 2026)

1000020363.jpg
1000020363.jpg

De Smaak van Veneto By chef Marie (woe 25 maart 2026)

€85.00

Thema: Authentieke recepten uit Veneto met een toegankelijke twist
Duur: ± 4 uur

Niveau: Geschikt voor zowel beginners als hobbykoks

Hapje: cicchetti – Venetiaanse borrelhapjes zoals crostini met radicchio en gorgonzola).

Voorgerecht:
Minestrone Del Veneto

  • Volle dikke groentesoep met linzen, venkelworstjes

    Italiaans stokbrood

Hoofdgerecht:
Pollo alla Cacciatora Veneto-stijl

  • Malse kippendijen gestoofd met witte wijn, olijven, rozemarijn en een vleugje ansjovis voor diepe smaak, geserveerd met zachte polenta.

  • Technieken: aanbraden, stoven, saus opbouwen met wijn en aromaten.

Nagerecht:
Baicoli Veneziani met Zabaglione

  • Venetiaanse koekjes geserveerd met warme, luchtige zabaglione van Marsala.

  • Technieken: koekjesdeeg maken, zabaglione luchtig kloppen.

    Chef Marie geeft tips voor variaties en adressen voor ingrediënten.


Hoe werkt het?

  1. klik op je artikel en geef aantallen door

  2. voeg toe aan de OBER

  3. dit komt in je Shopping CART (kijk even je bestelling na)

  4. klik op AFREKENEN

  5. Geef je gegevens door

  6. kies je datum

  7. Doe je betaling

  8. Je ontvangt een order mail

  9. je ontvangt een bevestigingsmail

  10. Bedankt alvast

Quantity:
Limited Availability
Voeg jezelf toe aan de kookstudio