Asperge Culinaire tour 2019

asperges.jpg

Gestoomd, gegrild, gepureerd en meer…


Asperge culinair tour 2019 weer een volledig uitverkochte workshop!


Na een geweldige asperge culinaire tour mag ik eerlijk zeggen dat deze weer succesvol was. (na 5 volle avonden)


Groepen en vaste foodies hebben zich in deze workshop ondergedompeld in een culinaire avond met hoogstaande gerechten.

Ik kan met zekerheid zeggen dat ik genoten heb.


Waar ik zeker van kan genieten tevens me echt kan beroeren is het feit dat foodies mijn soms wel speciale gerechten tot een hoger niveau tillen.


Foodies die maandelijks een workshop bijwonen, wel ik voel me enigszins trots op hetgeen ze presteren samen.

Elk van deze foodies heeft zijn eigenheid, creativiteit en specialiteit in het maken van mijn gerechten.


In 2020 ga ik me wagen aan een Kreeften culinair tour … weer een nieuwe uitdaging voor mezelf en voor foodies dit uiteraard in een nieuw decor/kookstudio.


Langs deze weg dikke merci  voor het bijwonen van de workshops, jouw gezelschap, babbel en medewerking.


Zodra de datum online staat van o.a Asperge culinair of Italian Lobster/kreeften Culinair schrijf je dan zeker in om deze niet te missen.



A presto

Marie