Duet van Kreeft.

Kreeft.jpg

Getest en goedgekeurd...

 

Afgelopen zaterdag, een heerlijke zaterdagnamiddag en even tijd om te ontspannen dacht ik.

Mijn ontspanning duurde welgeteld 10 min. In mijn ontspanning dacht ik aan de kreeft die ik in de koelkast had staan om te bereiden. Ik dacht aan mijn recept en wat ik zou aanpassen. Tja wat doe ik dan?

Ik mijn keuken in en was vertrokken om een culinair orgasme voor te bereiden. Gaandeweg notities en aanpassingen maken op mijn uitgeschreven recept.

Een lekker soepje werd geboren: "Duet van Kreeft en groene asperges" 

Nu een volgend punt: Een test persoon!!

 

 

 

 

 

 

Hmm, mijn schoonbroer die is altijd te vinden voor een soepje en eerlijke feedback... onmiddellijk een JA IK KOM. Binnen de 10 min. zat hij aan tafel met een bord warme soep met kreeft en asperges voor zich. Enige opmerking... eh de soep mag veel warmer zijn je moet je zieltje verbranden aan de soep. Het werd stil en ik keek naar zijn reactie op de hetere soep. TOP kreeftensoepje en smaakte uiteraard naar meer...

Mijn aantekeningen werden verwerkt en vandaag start de  Culinaire tour van Asperges. 

 

 

Mijn gedachten en laatste hand gaan naar de Asperges en misschien zie ik jou volgend jaar in mijn Culinaire Asperge Tour!